"Potrafimy wygrać bez Atkinsa i Homana" - wywiad z Dawanem Robinsonem. |
![]() ![]() |
"Potrafimy wygrać bez Atkinsa i Homana" - wywiad z Dawanem Robinsonem. |
nie, 18 maj 2008 - 04:07
|
|
![]() Grupa: Redakcja Postów: 277 Age: 18 Dołączył: sob, 17 gru 05, 11:24 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 139 |
Tuż po wczorajszym meczu krótką rozmowę z amerykańskim graczem wojskowych - Dawanem Robinsonem przeprowadził Michał Hernes z serwisu PLK.PL, cały wywiad możecie przeczytać w tym miejscu. Fragment rozmowy zamieszczam poniżej. Michał Hernes: W pierwszym meczu po kontuzji spędził pan na parkiecie prawie 35 minut. Jak Pan ocenia swój występ i formę? Dawan Robinson: Nie ukrywam, że było mi trudno. Sobotni mecz kosztował mnie sporo wysiłku, bo przez ostatnie dwa tygodnie praktycznie nie brałem udziału w treningach. Z drugiej strony nie mam nic przeciwko temu, żeby grać mniej więcej tyle minut. Przez cały sezon o tym marzyłem i trzeba korzystać, skoro nadarzyła się taka okazja. Zakończycie rywalizację już w Świeciu? Wydaje mi się, że tak. Pamiętaj, że ostatnio w naszym klubie nastąpiło drobne trzęsienie ziemi. Straciliśmy Rashida Atkinsa i Jareda Homana. Nie ukrywam, że jest nam z tego powodu naprawdę przykro. Tęsknie za nimi, bo ogromnie obu lubiłem. Trochę to smutne, ale na tym polega biznes. Od kiedy ich nie ma skróciła się nam ławka rezerwowych. Powiedzmy sobie szczerze - obaj grali w pierwszej piątce i dostarczali sporo punktów. Teraz musimy sobie radzić bez nich i grać na maksimum naszych możliwości. Nie możemy się poddać, to czas walki. (źródło: PLK.pl) K.RTen post edytował roman nie, 18 maj 2008 - 04:16 -------------------- ![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://pl.youtube.com/watch?v=r-udrNZR7Ro&...feature=related |
|
|
|
nie, 18 maj 2008 - 10:23
|
|
|
Grupa: Kosynierzy Postów: 192 Age: 23 Dołączył: pią, 05 paź 07, 17:37 Skąd: tutaj Nr użytkownika: 412 |
a jak przeczytać całość wychodzi, że dawan nie ma kontaktu z rzeczywistością (IMG:style_emoticons/default/biggrin.png)
Ten post edytował Majkel G nie, 18 maj 2008 - 10:23 |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 08 wrzesień 2008 - 08:58 |