Sezon ogórkowy 2009 |
![]() ![]() |
Sezon ogórkowy 2009 |
czw, 28 maj 2009 - 09:15
|
|
|
Michael Corleone Grupa: Root Admin Postów: 2,571 Age: 25 Dołączył: śro, 02 mar 05, 19:44 Skąd: z Karłowic Nr użytkownika: 2 |
No to zaczynamy w telegraficznym skrócie:
sponsorem ma być niemiecka kolej. koniec telegraficznego skrótu. Plotki na mieście mówią o tym, że pracujemy nad Polakami (wiadomo - przepisy). Nie wiem jak z najmłodszymi, ze starszych spodziewałbym się Stefana (wiadomo), Oławy (koniec kariery?), Chanasa (wiadomo) i Skiby (wiadomo). |
|
|
|
czw, 28 maj 2009 - 09:32
|
|
|
Grupa: moheratorzy Postów: 2,307 Age: N/A Dołączył: śro, 02 mar 05, 21:09 Skąd: Green Team Nr użytkownika: 4 |
z młodych Prostak lub/i Hałas
|
|
|
|
pią, 29 maj 2009 - 21:34
|
|
|
Michael Corleone Grupa: Root Admin Postów: 2,571 Age: 25 Dołączył: śro, 02 mar 05, 19:44 Skąd: z Karłowic Nr użytkownika: 2 |
CYTAT Prawdopodobnie na początku przyszłego tygodnia będą znane efekty rozmów przedstawicieli Wrocławia z firmą Deutsche Bahn. Niemiecka kolej - według nieoficjalnych informacji - zainteresowana jest inwestowaniem w koszykarski Śląsk Wrocław. Jeżeli rozmowy zakończą się sukcesem, dojdzie do reaktywacji wrocławskiego basketu w ekstraklasie. Władze miasta nie chcą na razie udzielać żadnych informacji na ten temat. Jak dowiedziało się Radio Wrocław, decydujące rozmowy z Deutsche Bahn w siedzibie spółki w Berlinie prowadził w piątek Michał Janicki z Urzędu Miasta. http://www.prw.pl/articles/view/11738/deut...n-slask-wroclaw |
|
|
|
pią, 29 maj 2009 - 22:58
|
|
|
Grupa: Kosynierzy Postów: 698 Age: 20 Dołączył: pon, 21 sie 06, 14:37 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 175 |
Myślę, że z polaków możemy się spodziewać tych panów :
Adam Waczyński - rozgrywający/rzucający obrońca. W poprzednim sezonie pokazał się z dobrej strony w Górniku i warto dodać, że spełnia wymóg o młodym Kamil Chanas - więcej pisać nie trzeba o nim. Marcin Stefański - jak wyżej. Adam Wójcik - wiele razy wspominał o chęci zakończenia kariery w Śląsku,a teraz jest na to najlepszy moment. Przemawiać za jego grą u nas może również wypowiedz prezesa klubu z Poznania, w kótrym grał w tym sezonie, że jeżeli do ligi wróci Śląsk to Adam zapewne zagra dla Śląska. A jak wszyscy wiemy, Wójcik to zajebiście wartościowy zawodnik.... (IMG:style_emoticons/default/smile.png) Bartosz Diduszko - potrzeba nam młodych, ogranych i spełniających wymogi. A szczerze mówiąc wole Didiego niż Prostaka, czy Hałasa... Adam Hrycaniuk - tego pana może być ciężko wyrwać nam z Prokomu ale ale noo fajnie byłoby go zobaczyć u nas. Robert Tomaszek - duży silny, kawał madafaki.. potrzeba też młodych zawodników, którzy dostawaliby szanse trenowania z pierwszym zespołem. Kubuś Parzyński - Ci co byli na MPJ chyba widzieli... Norbert Kulon znany też jako chłopak marci - również zasługuje na szanse trenowania z pierwszym zespołem. Miecznikowski czy jak mu tam - chłopak ma talent, również trzeba spróbować dać mu szanse trenowania z pierwszym składem. A, że mamy koncert życzeń to jeszcze dopisze sobie zagranicznych... Edney Tyus - stary poczciwy rozgrywający ze stanów zjednoczonych. Młodzi będą mieli się od kogo edukować. Mojica Javer - super strzelec rodem z Portoryko. Mateo Kedzo - taki Tomczyk tyle, że ten ma zdrowe kolana i jest z Chorwacji Paul Miller - bo biały i całkiem dobry Aleksander Dimitrovski xD bo swój chłop hmm jeszcze Serdian Lalic, Kevin Flecher, Dennis Korshuk, Ante Kapov, xD Ten post edytował wieluch pią, 29 maj 2009 - 23:01 |
|
|
|
pią, 29 maj 2009 - 23:07
|
|
|
Grupa: Kosynierzy Postów: 538 Age: 19 Dołączył: nie, 16 wrz 07, 12:31 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 405 |
Mam pewne obawy że zawodnicy będą się po prostu bali grać dla nas po ewentualnej reaktywacji, bo pewnie nie chcieliby ryzykować powtórki z rozrywki z zeszłego sezonu.
A propozycje wielucha dość sensowne, warto postawić na Polaków - a tych wymienionych można spokojnie wyrwać. |
|
|
|
pią, 29 maj 2009 - 23:39
|
|
|
Consiglieri Grupa: rada preZeusów Postów: 1,649 Age: 13 Dołączył: pią, 04 mar 05, 17:05 Skąd: Long Island. Nr użytkownika: 36 |
Adam Wójcik - wiele razy wspominał o chęci zakończenia kariery w Śląsku,a teraz jest na to najlepszy moment. Przemawiać za jego grą u nas może również wypowiedz prezesa klubu z Poznania, w kótrym grał w tym sezonie, że jeżeli do ligi wróci Śląsk to Adam zapewne zagra dla Śląska. A jak wszyscy wiemy, Wójcik to zajebiście wartościowy zawodnik.... (IMG:style_emoticons/default/smile.png) Bartosz Diduszko - potrzeba nam młodych, ogranych i spełniających wymogi. A szczerze mówiąc wole Didiego niż Prostaka, czy Hałasa... Taaaa Diduszko to pokazał w tym sezonie cały swój wielki talent (IMG:style_emoticons/default/yeah.png) w dodatku mnie okłamał... Wójcik Phi (IMG:style_emoticons/default/yeah.png) niech sobie kończy w Poznaniu czy gdziekolwiek (IMG:style_emoticons/default/yeah.png) |
|
|
|
pią, 29 maj 2009 - 23:49
|
|
|
Grupa: moheratorzy Postów: 2,307 Age: N/A Dołączył: śro, 02 mar 05, 21:09 Skąd: Green Team Nr użytkownika: 4 |
Co do koncertu życzeń Wielucha:
1. z Polaków to zapomnij o Hrycaniuku (ma ważny kontrakt w Prokomie i go nie oddadzą na pewno) Diduszko, wątpie, żeby go chcieli u nas, bo w sumie do tej pory nic wielkiego nie pokazał. Waczyński - chętnie bym go u nas zobaczył w składzie, a jak nie jego to Chylińskiego. 2. Z całym szacunkiem, ale z tych grajków, którzy grali u nas na MPJ to tylko Parzyk ma szansę na trenowanie już teraz w pierwszym zespole. Nie wiem dlaczego tak się uparłeś na tego Kulona, zakochałeś się w nim czy co? 3. Obcokrajowcy... tutaj będzię z mej strony krótko, nikt z nich u nas nie zawita (IMG:style_emoticons/default/razz.png) |
|
|
|
sob, 30 maj 2009 - 07:29
|
|
|
Grupa: Kosynierzy Postów: 698 Age: 20 Dołączył: pon, 21 sie 06, 14:37 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 175 |
Dlaczego uparlem sie na Kulona ? Ponieważ podoba m się jego gra i uważam, że powinien dostać szanse chociaż trenowania z pierwszym zespołem.
A co do obcokrajowców....poczekajmy na budżet ;] bo jeżeli bedzie zapowiadane 8-10 mln to ekhem... |
|
|
|
sob, 30 maj 2009 - 12:27
|
|
|
MVP sezonu wyjazdowego 07/08 Grupa: Kosynierzy Postów: 875 Age: 22 Dołączył: czw, 03 mar 05, 20:27 Skąd: ze Szlachty;) Nr użytkownika: 30 |
Kulon jakby urósł tak z 15 cm to by był mega kozakiem. A pozatym jest słodki ;)
|
|
|
|
sob, 30 maj 2009 - 13:35
|
|
|
14-21 Grupa: rada preZeusów Postów: 3,518 Age: 24 Dołączył: czw, 24 mar 05, 18:50 Skąd: Wrocław Nr użytkownika: 63 |
Ja widze że panowie przecieki mają. Bo takim tonem się wypowiadacie jak Mocek.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 06 wrzesień 2010 - 09:03 |