Bez ULEBu, liga do 14 lipca |
![]() ![]() |
Bez ULEBu, liga do 14 lipca |
pon, 30 cze 2008 - 13:28
|
|
![]() Michael Corleone Grupa: Root Admin Postów: 2,238 Age: 23 Dołączył: śro, 02 mar 05, 19:44 Skąd: z Karłowic Nr użytkownika: 2 |
Wbrew wcześniejszym informacjom Śląsk za zgłoszenie do pucharu ULEB jeszcze nie wpłacił pieniędzy i - co w aktualnej sytuacji klubu wydaje się oczywiste - już nie wpłaci. Oznacza to, że w sezonie 2008/09 na 99% Śląska w europejskich pucharach nie zobaczymy. Śląskowi udało się natomiast przesunąć "deadline" na zgłoszenie do rozgrywek PLK na 14. lipca. Do tego czasu musi się wyjaśnić kwestia przyszłości wrocławskiego klubu, a przede wszystkim muszą się znaleźć pieniądze na zgłoszenie do rozgrywek. W przeciągu najbliższych dni powinno dojść do spotkania wciąż aktualnego właściciela Śląska, Waldemara Siemińskiego, z prezydentem Wrocławia Rafałem Dutkiewiczem, który w specjalnym oświadczeniu krytykuje prezesa za sposób w jaki próbuje podrzucić miastu klub. Jak podkreśla prezes Mariusz Bałuszyński: Wszystko zależy od pana Siemińskiego, od jego działań, pozostaje nam czekać. Nie wyobrażam sobie jednak, żeby Śląsk nie wystartował w nowym sezonie w lidze. Ten post edytował Zdynjo wto, 15 lip 2008 - 18:54 -------------------- Pete Clemenza: All right, you just shot 'em both. Now what do you do?
Michael Corleone: Sit down and finish my dinner. _________________ Jakaś uwaga do forum? Zgłaszać do mnie Ale grzecznie proszę nie truć dupy |
|
|
|
wto, 01 lip 2008 - 22:36
|
|
![]() Grupa: Kosynierzy Postów: 61 Age: 41 Dołączył: czw, 16 lis 06, 09:22 Nr użytkownika: 236 |
Z informacji jakie udało mi się zdobyć , wynika że te puchary( a raczej ich brak) da się jeszcze odkręcić. Kwestia tylko czy Ktoś będzie chciał????? pewnie tak (IMG:style_emoticons/default/smile.png) )
-------------------- ŚLĄSK is the best!
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 08 wrzesień 2008 - 09:00 |